Levelezőrendszerek

c2mail
Ingyenes levelezőrendszer 100 Mbyte-os tárterülettel, tanítható Spam szűrővel ás vírusmentesítéssel.
http://www.c2.hu/

CitroMail
2GB tárhely minden új felhasználónak! A Citromail segítségével hatékonyan védekezhetsz a kéretlen levelek (spam) ellen! Automatikus aláírás beállításával időt takaríthatsz meg! Hozz létre saját mappákat, rendszerezd leveleid a jobb átláthatóságért!
http://www.citromail.hu/

Freemail
A Freemail az egyik legrégebbi hazai ingyenes E-mail szolgáltatás. A rendelkezésre álló tárhely mérete 10 Gb, továbbá akár 1 Gb-os csatolmány is küldhető. A szolgáltatás mobilos felülettel is rendelkezik.
http://freemail.hu/

G-Mail (G-portál)
A G-Mailen gyorsan és könnyedén létrehozhatja saját postafiókját. A G-Mail ingyenes levelezőrendszer, semmit sem kell fizetni érte. A G-Mail szolgáltatója magyar cég. A G-Mail ügyfélszolgálata minden hétköznap a rendelkezésére áll. A G-Mail hatékony védelmet biztosít a kéretlen levelek (Spam) ellen. A G-Mail szolgáltatás vírusszűrést biztosít. A G-Mail postafiók alaptárhelye 100 MB, ezt ingyenesen használhatja. A G-Mail fiókhoz a világ bármely pontjáról gyorsan hozzáférhet. A G-Mail fiókot webes felületen és POP3 eléréssel is használhatja.
http://www.gmail.hu/

Gmail
A Gmail arra az ötletre épül, hogy az e-mail lehet intuitív, hatékony és hasznos – sőt mi több, szórakoztató is. A Gmail a következőket kínálja: – óriási a tárterület, ami folyamatosan növekszik, – kevesebb spam, a nemkívánatos üzeneteket a Beérkező üzenetek mappán kívül tarthatja, – mobil hozzáférés, a Gmail szolgáltatásairól már mobiltelefonján is olvashat, ha a telefon webböngészőjével.
https://accounts.google.com/

Hotmail
Ütemezd be postafiókod takarítását! Állítsd be, hogy a Hotmail automatikusan törölje a régi üzeneteket – így csak a fontos dolgokra összpontosíthatsz! Egyetlen Windows Live ID azonosítóval bejelentkezhetsz a Hotmailbe,a Messengerbe vagy az Xbox LIVE-ba és a Microsoft egyéb szolgáltatásaiba.
https://login.live.com/

Indamail
Ez az Indamail! – 2 GB tárhellyel, hogy bőven elférj – 1 gigás óriáscsatolmánnyal, hogy bármit elküldhess – Átlátható mapparendszerrel, hogy mindent megtalálj – Testre szabható megjelenéssel, hogy egyedi lehess és az Inda összes szolgáltatásával, amiket Indamailes címeddel rögtön használhatsz!
http://www.indamail.hu/

 

MailBox
A Mailbox a GMail háttérrel jelenleg már 10 GByte (és egyre több) tárhelyet ad a levelek részére. Ez nagyon aktív email felhasználás mellett is biztosítja, hogy ne kelljen leveleket törölni, és mindig legyen hely az érkező üzenetek számára.
http://mailbox.hu/

Nexus
A Nexus egy web alapú, virtuális filofax. Segítségével világ minden pontjáról, bármely Internet kapcsolattal rendelkező számítógépről intézheted levelezésed valamint elérheted személyes információidat. Sőt, mobiltelefonról is hozzáférhetsz leveleidhez, címjegyzékedhez, feladataidhoz és jegyzeteidhez!
http://www.nexus.hu/

Postafiok
A Postafiok majdnem 7 GB tárhelyet, továbbá stabil és gyors szolgáltatást biztosít felhasználói számára. Az e-mailek törlése feleslegessé válik a nagy tárhelynek köszönhetően, a rengeteg levél között könnyedén lehet tájékozódni a fejlett keresőnek köszönhetően, a modern spamszűrés pedig nyugodt e-mailezést biztosít. A levelezés technikai hátterét a Google Gmail rendszere biztosítja.
http://postafiok.hu/

Postino
A Postino a GMail háttérrel jelenleg közel 7 GByte (és egyre több) tárhelyet ad a levelek részére. Ez nagyon aktív email felhasználás mellett is biztosítja, hogy ne kelljen leveleket törölni, és mindig legyen hely az érkező üzenetek számára. Nem csak levelezésre, csoportmunkára is használható az új rendszer. Chat és online naptár segíti a közös gondolkodást. A szolgáltatás régebben fizetős volt, mára azonban már teljesen ingyen lehet postafiókot létrehozni.
https://postino.hu/